Spray anti-urs Walther Bear Defender

Jetul este extrem de puternic, avand o dimensiune relativ mare (tintirea agresorului este extrem de simpla) raza de actiune fiind de pana la 8m. Presiunea foarte mare si concentratia mare de substanta activa (OC) a facut posibila declararea acestui spray autoaparare ca fiind produsul numarul 1 din punct de vedere al eficientei.

Este prevazut cu siguranta contra apasarii acidentale. Este foarte intuitiv de folosit, se opereaza cu o singura mana.

Siguranta spray-ului contra ursilor este fosforescenta, facand posibila gasirea lui pe intuneric, intr-o situatie de criza este extrem de important sa gasiti spray-ul foarte repede (noaptea in cort, masina, casa etc).

Produsul vine cu o husa transport de foarte buna calitate, cu posibilitate prindere centura, in cazul excursiilor prin natura cu potential ridicat de risc.

Dimensiunea spray-ului Walther Bear Defender este relativ scazuta, se poate purta in cazul excursiilor outdoor, camping etc, fara probleme ori la centura ori in rucsac. Nu se poate purta zi de zi deaorece este relativ mare.

Atentie!  A nu se lasa la indemana copiilor. Pentru a diminua efectul se va spala cu multa apa zona afectata. Recipient sub presiune. Temperatura maxima expunere: 50 grade.

Poate aveti de nevoie! sau poate nu!

Caseta-200x133_pota.jpg
Caseta-200x133_combustibile.jpg
Caseta-200x133_spray.jpg
Caseta-200x133_casca.jpg

Alte echipamente de sezon

Inchiriere coltari
Inchiriere rachete zapada
Piolet
Cort Husky Falcon