Despre noi

De ce 'nCort?

Acum cativa ani trebuia sa merg cu niste amici in Mtii Macin. Toate bune si frumoase numai e pentru cele cateva zile petrecute acolo aveam nevoie de un cort. Poate ca aveam bani dar gandul ca as fi cumparat pur si simplu un obiect de unica folosinta m-a facut sa ma mai gandesc.In plus as fi avut nevoie si de o autogonflabila buna fiindca nu imi mai permit luxul sa dorm pe izoprene de 1 cm.

Ca sa nu mai lungesc vorba am dormit 2 nopti in masina si am rezolvat problema. Mai degraba as fi gasit sa inchiriez o rulota pentru 2 zile decat un cort.

Muntii Macin guster
Si totusi

Mtii Macin sunt doar niste dealuri mai rasarite si camparea in masina poate fi o solutie dar pentru Fagaras, Bucegi sau Calimani nu mai e o optiune.

Serviciile nostre sunt destinate celor care iubesc natura si muntele dar care nu ies cu o frecventa atat de mare incat sa justifice cumpararea unor echipamente. De asemenea, intotdeauna vor exista prieteni sau colegi care nu au echipamentul complet si care vor avea nevoie de un sac de dormit, un izopren sau un rucsac.

Echipamentele

Am incercat sa aleg toate echipamentele ca si cum le-as fi ales pentru mine. Toate echipementele trebuie sa fie usoare, corturile trebuie sa fie  rezistente la vant si apa, sacii de dormit  caldurosi, saltelele cu coeficient de izolare mare, rucsacii ergonomici, etc.

Nu am ales echipamente de varf de gama, de 4 sezoane, deoarece m-am gandit ca cei care practica trekkingul sau alpinism in conditii extreme au de obicei propriul echipament ales cu grija. Totodata preturile de achizitie si implicit inchiriere ar fi crescut destul de mult.